Gevel Miedema en Van der Schaar

Gevel Mts van der schaar – Miedema

ontwerp2014
oplevering2015
LocatieOudebildtzijl, Friesland
KostenN.V.T.
CliëntMts van der schaar – Miedema
CategorieKantoor

Gevel Ontwerp

Voor deze verbouwing heb ik een nieuwe gevel ontworpen die ervoor zorgt dat het een toevoeging is aan de bestaande gevel. Het authentieke van de gevel blijft zo in stand. De Toegevoegde ramen zijn op dusdanige plekken geplaatst dat het de binnenruimte ten goede komt. Binnen komt er een kantoor en een ontvangst tafel voor vertegenwoordigers.
Bij de werkplekken zijn de ramen extra groot en met mooi uitzicht over de privétuin.
In het gedeelte waar mensen worden ontvangen zijn de ramen even breed als de bestaande stalraampjes. Hier kijk je ook mooi het terrein op maar je kijkt niet in de privé tuin. Het ontwerp van het interieur is een advies en richtlijn om de ruimte in te delen en te gebruiken.